Vetrijke voeding kan de opname van CBD in het lichaam verhogen | CBDsvet.cz
Ihr Warenkorb

Bei einem Einkauf über 85€ – kostenloser Versand

 

 

Meer

Mein Konto
Kontakt

Möchten Sie uns anrufen?

Rufen Sie uns an unter: +420 777 666 651

Soziale Netzwerke

Vetrijke voeding kan de opname van CBD in het lichaam verhogen

Wanneer consumeert CBD, willen de meeste mensen dat het het beste effect heeft op hun lichaam. Dit kan vooral worden bereikt als CBD goed in het lichaam wordt opgenomen. Is er een manier om de opname van CBD in het lichaam te verbeteren? Recent onderzoek toont aan dat vetrijk voedsel de opname van CBD in het lichaam kan verhogen.

Een onderzoek uit Minnesota

De bevindingen vergeleken met nuchter gebruik toonden aan dat CBD ingenomen met een vetrijke maaltijd de hoeveelheid CBD in het lichaam vier keer en de maximale hoeveelheid in het bloed van de onderzochte deelnemers was 14 keer zo groot. Hier is een link naar een onderzoek dat is uitgevoerd door de Universiteit van Minnesota: https://twin-cities.umn.edu/news-events/research-brief-high-fat-foods-can-increase-cbd-absorption-body

Er is geen vet zoals vet

Het is belangrijk om gezonde soorten vetten te eten en ook in redelijke hoeveelheden, dit betekent niet dat elk vet voedsel automatisch geschikt is en je zal helpen met een betere opname van CBD. Ongezonde vetten zitten in sterk bewerkt voedsel, een typisch voorbeeld is fastfood, dat erg ongezond is en vol ongezonde vetten zit. Natuurlijk voedsel bevat vetten die belangrijk zijn en helpen bij de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hier zijn enkele gezonde voedingsmiddelen met veel gezonde vetten die je in je dieet kunt opnemen en die je mogelijk kunnen helpen om je dagelijkse CBD-absorptie te verhogen.

Gezonde bronnen van vetten

  • Avocado’s bevatten veel vetoplosbare voedingsstoffen. Een van deze voedingsstoffen is vitamine E, het werkt als een antioxidant en is geweldig voor de gezondheid van huid en haar.
  • Zalm is een van de beste bronnen van zeevruchten met omega-3 vetzuren, waarvan bekend is dat ze de geestelijke gezondheid en hartfunctie helpen verbeteren. Het hoogwaardige zalmeiwit wordt gemakkelijk opgenomen en omgezet in spieren.
  • olijfolie is een van de beste bronnen van gezonde vetten en wordt het best gebruikt als ingrediënt.
  • Eieren zitten boordevol vitaminen en mineralen.
  • Noten bevatten een verscheidenheid aan voedingsstoffen en gezonde vetten. Ze zijn rijk aan in vet oplosbare vitaminen zoals vitamine E en magnesium, belangrijk voor het reguleren van de bloeddruk en angst.
  • Yoghurt, echte, volvette yoghurt, zit boordevol probiotica die je darmgezondheid en algehele stofwisseling kunnen helpen verbeteren.

Verwandte Beiträge

0 0 votes
Article Rating

Napsat komentář

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Willkommen! Bitte verifizieren Sie Ihr Alter, um teilzunehmen Sind Sie 18 Jahre alt oder älter?