Massage met CBD-olie brengt je geweldige verlichting. | CBDsvet.cz
Ihr Warenkorb

Bei einem Einkauf über 85€ – kostenloser Versand

 

 

Meer

Mein Konto
Kontakt

Möchten Sie uns anrufen?

Rufen Sie uns an unter: +420 777 666 651

Soziale Netzwerke

Massage met CBD-olie brengt je geweldige verlichting.

Massagetherapie is een geweldige manier om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te bevorderen, pijn te verminderen en gezondheid en welzijn te stimuleren. CBD staat bekend om de holistische behandeling van een verscheidenheid aan aandoeningen, waaronder ontstekingen, slapeloosheid en angst. Wanneer CBD plaatselijk wordt toegepast via vakkundige massagetherapie, versterken de effecten van CBD de voordelen van massagetherapie. Je kunt dus tegelijkertijd genieten van de voordelen van massage en CBD.

CBD voor geestelijke gezondheid

In tegenstelling tot THC is CBD niet psychoactief, maar biedt het wel ontspannende voordelen. Vanwege deze voordelen wordt CBD wordt vaak gebruikt om angst, slapeloosheid en soortgelijke aandoeningen te behandelen. CBD wordt nog steeds onderzocht en het is bewezen dat het helpt bij specifieke angstaandoeningen. CBD is niet verslavend en kan zowel mentale als fysiologische symptomen van angst helpen verlichten.

Regelmatige massagetherapie kan ook symptomen van angst en depressie, in sommige gevallen met wel 50%. Het combineren van massagetherapie met topische CBD-toepassing kan de geestelijke gezondheid aanzienlijk verbeteren.

CBD voor chronische pijn

Massagetherapie helpt verlichting te bieden bij verschillende aandoeningen die chronische pijn en ontstekingen veroorzaken, zoals blessures uit het verleden, artritis, fibromyalgie en ischias, migraines en zelfs kanker. De massage verbetert de circulatie in het lymfestelsel, verhoogt het aantal witte bloedcellen en verlicht spierspanning.

CBD werkt door interactie met het endocannabinoïde systeem, dat eiwitreceptoren in het hele lichaam heeft die CBD. Deze receptoren worden in verband gebracht met de bloedsomloop, pijn, eetlust, stofwisseling en diverse andere systemen. Het is aangetoond dat stimulatie van het endocannabinoïde systeem de functie van al deze systemen kan helpen verbeteren en op zijn beurt pijn en ontstekingen kan verminderen. Daarnaast is aangetoond dat CBD een krachtige antioxidant is die helpt bij het bestrijden van vrije radicalen, het verminderen van ontstekingen en het verlichten van ongemak veroorzaakt door chronische pijnaandoeningen.

We beginnen met CBD massage

Door de vele voordelen van CBD te combineren met massagetherapie, kun je de unieke voordelen van beide voor je algehele gezondheid, welzijn en ontspanning versterken.

Hoe maak je massageolie

Meng CBD olie met draagolie en creëer je eigen massageolie. Als je geen commercieel geproduceerde CBD massageproducten wilt kopen, kun je ze zelf maken door CBD poeder isolaat, extract of tinctuur te mengen met een draagolie zoals kokos- of olijfolie. Je kunt ook een deel van de tinctuur of het isolaat combineren met je favoriete bodylotion.

Je kunt bijvoorbeeld 0,5 gram 99% CBD isolaat mengen met 2 kopjes (470 ml) draagolie naar keuze om 500 mg CBD massageolie te maken. Als je wilt, kun je een paar druppels van je favoriete essentiële olie toevoegen, zoals lavendel of kamille.

Je kunt het extract (CBD olie al gemengd met een draagolie zoals gefractioneerde kokosolie) ook mengen met 1-2 eetlepels (15-30 ml) van een combinatie van je favoriete oliën zoals jojoba, zoete amandel, rozenbottel, etc. Met behulp van CBD tinctuur kun je heel gemakkelijk en snel zelf veel CBD massageoliën maken.

Hoe masseren?

Het allerleukste is als je je ontspant en je laat masseren door iemand anders, en dat hoeft geen professionele masseur te zijn, maar misschien wel je tegenhanger. Niet iedereen heeft deze mogelijkheid, maar je kunt de massage ook zelf doen.

Zelfhulpmassage met CBD-olie

wrijf de CBD zalf of balsem direct op pijnlijke of gespannen plekken. Topische CBD behandeling werkt het beste als je het direct aanbrengt op het gebied waar je verlichting wilt voelen. Masseer het product in je huid direct op gespannen, pijnlijke of pijnlijke spieren of gewrichten. Je kunt het product bijvoorbeeld in je kuiten en dijen masseren als je pijn hebt na een training.

Begin met het opwarmen van je spieren met grotere strijkbewegingen. Maak met je handpalmen of een massagetool lange, glijdende strijkbewegingen over de lengte van de spier of het gewricht dat je wilt masseren. Dit helpt om je spieren op te warmen en de circulatie in het gebied te verbeteren, waardoor een meer gerichte massage effectiever wordt. Deze glijdende bewegingen helpen om de CBD olie in je huid te laten trekken. De olie zorgt ook voor smering en maakt het makkelijker om met je handen of een instrument over je huid te gaan.

Richt je op pijnlijke gebieden met kleinere bewegingen. Zodra je de spieren hebt opgewarmd, kun je je concentreren op specifieke gebieden met pijn of ongemak. Gebruik je vingers of een massagetool om op drukpunten te duwen of te wrijven of maak diepere, stevigere strijkbewegingen over de lengte van de pijnlijke spier.

Maak je niet te veel zorgen over het uitvoeren van specifieke bewegingen of het richten op specifieke punten op je lichaam. Doe wat het beste voelt en stop als wat je doet je pijn of ongemak verergert.

Gebruik voor een diepere massage een spierroller of ander massagegereedschap. Om diepe spanning in je spieren los te laten terwijl je de heilzame effecten van een CBD olie massage krijgt, gebruik je een hulpmiddel zoals een roller, tennisbal of spierroller.

Je kunt ook massagehulpmiddelen gebruiken die pijn en spanning verlichten met warmte, trillingen of druk. Als je een hulpmiddel met elektronische onderdelen gebruikt, controleer dan de handleiding om te zien of het veilig is om te gebruiken met oliën, crèmes of lotions.

Breng het product zo vaak aan als wordt aanbevolen op het etiket of als je zelf wilt. Hoe vaak je het CBD massageproduct moet gebruiken hangt af van je persoonlijke behoeften. Als je bijwerkingen ervaart, stop dan met het gebruik van het product. Het is zeer zeldzaam dat CBD bijwerkingen of allergische reacties veroorzaakt wanneer het op de huid wordt aangebracht. Het is echter mogelijk dat je reageert op een ander ingrediënt in het product dat je gebruikt. Stop met het gebruik van het product als je symptomen zoals uitslag, jeuk, pijn of roodheid ervaart.

Verwandte Beiträge

0 0 votes
Article Rating

Napsat komentář

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Willkommen! Bitte verifizieren Sie Ihr Alter, um teilzunehmen Sind Sie 18 Jahre alt oder älter?