Hoe maak je een rustgevend CBD-bad? | CBDsvet.cz
Ihr Warenkorb

Bei einem Einkauf über 85€ – kostenloser Versand

 

 

Meer

Mein Konto
Kontakt

Möchten Sie uns anrufen?

Rufen Sie uns an unter: +420 777 666 651

Soziale Netzwerke

Hoe maak je een rustgevend CBD-bad?

Hören Sie sich den Artikel an:

CBD brengt veel gezondheidsvoordelen met zich mee voor ons lichaam, zowel bij inwendig gebruik als aan de oppervlakte. CBD olie is een geweldige keuze om toe te voegen aan je bad. Het bad zelf is zeer heilzaam en als je het toevoegt aan een CBD, brengt een breed scala aan gezondheidsvoordelen met zich mee.

Hulp bij ontspanning

Produkte, die für Sie von Interesse sein könnten

Wanneer je in een warm bad ligt, vindt er een proces plaats dat vasodilatatie wordt genoemd. Dit gebeurt wanneer de bloedvaten in het lichaam wijd open gaan staan, het bloed sneller stroomt en de bloeddruk daalt. De resulterende verlaging van de bloeddruk is goed voor het hart en voor de verlichting van stress. Hoewel CBD olie al snel door de huid dringt, zorgt vasodilatatie voor een snellere toegang tot je systeem. CBD oliën kunnen voor het baden in de huid worden gemasseerd of aan het badwater worden toegevoegd. Het is rustgevend om in een warm bad te weken en CBD olie toevoegen zal deze effecten versterken. Veel gebruikers melden dat CBD olie een gevoel van ontspanning bevordert. Het ontspannen van het lichaam helpt om een gevoel van kalmte te bevorderen en stress te elimineren. Misschien gebruik je al badbommen of essentiële oliemengsels om je te helpen ontspannen.

Hoe CBD toevoegen aan je bad

Gebruik een CBD-olie van hoge kwaliteit en voeg 25-100 mg toe aan het warme badwater. Vijfentwintig milligram kan helpen ontspanning te bevorderen, terwijl hogere doses kunnen bijdragen aan algeheel comfort en verlichting. Blijf minimaal 15 minuten in het bad om de voordelen van CBD te ervaren.

Productie van CBD-badzout

Als alternatief kun je ook CBD badzout gebruiken, dat gemakkelijk thuis te maken is. Meng gewoon 3 kopjes Epsomzout, 100-200 mg CBD olie en 10 druppels van je favoriete essentiële olie. Meng, laat drogen en bewaar in een luchtdichte verpakking. Gebruik een flinke kop voor elk bad.

Hoe maak je een CBD-badbom?

Gebruik je hemp CBD oil van over het hele spectrum. Begin met een plastic of metalen vorm, of als je de vorm niet erg vindt, kun je er gewoon een bal van maken en die in een bak met deksel doen.

Zutaten:

  • 100-200 mg CBD-oliën
  • 120 g zuiveringszout
  • 60 g citroenzuur
  • 60 g Epsomzout
  • 60 g maïzena
  • 1 theelepel water
  • 1 theelepel kokosolie
  • 5-10 druppels van je favoriete essentiële olie;
  • 1-2 druppels voedselkleurstof (optioneel)

Procedure:

Klop alle droge ingrediënten in een grote kom. Klop tot ze volledig gemengd zijn. Smelt de kokosolie 30 seconden in de magnetron. Meng de vloeibare ingrediënten in een kleinere kom. Meng langzaam de natte ingrediënten met de droge om schuimvorming te voorkomen en klop zachtjes tot het mengsel vochtig maar niet te nat is. Als het te droog is, voeg dan 1 theelepel water per keer toe.

Vul de mal aan de boven- en onderkant en druk de twee helften op elkaar. Verwijder de bovenkant van de mal en laat de bom een uur drogen in de bodem van de mal. Haal het hele mengsel uit de mal om een nacht te drogen en je CBD gevulde bath bomb is klaar voor gebruik.

Verwandte Beiträge

0 0 votes
Article Rating

Napsat komentář

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Willkommen! Bitte verifizieren Sie Ihr Alter, um teilzunehmen Sind Sie 18 Jahre alt oder älter?