CBD-crème gebruiken bij angst: waar breng je het aan? | CBDsvet.cz
Ihr Warenkorb

Bei einem Einkauf über 85€ – kostenloser Versand

 

 

Meer

Mein Konto
Kontakt

Möchten Sie uns anrufen?

Rufen Sie uns an unter: +420 777 666 651

Soziale Netzwerke

CBD-crème gebruiken bij angst: waar breng je het aan?

Hören Sie sich den Artikel an:

Wanneer de meeste mensen CBD gaan gebruiken tegen angst, neigen ze naar CBD olie. Weinig mensen kennen CBD crème, en dat is jammer, want het is misschien wel een van de meest effectieve producten tegen angst. CBD crème wordt niet alleen sneller opgenomen, maar het maakt CBD ook biologisch beter beschikbaar – wat betekent dat je lichaam weet hoe het het beter kan gebruiken. In dit artikel laten we zien hoe je CBD-crème tegen angst en waar kun je het het beste aanbrengen.

CBD crème tegen angst

Moet ik anti-angst CBD crème gebruiken of liever CBD olie? Uiteindelijk is het een kwestie van persoonlijke voorkeur. Hier zijn enkele voor- en nadelen van beide soorten producten:

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van CBD crème tegen angst is dat het snel wordt opgenomen. Je kunt verwachten dat je je al 5 tot 10 minuten na het aanbrengen op je huid meer ontspannen voelt – vergeleken met 15-20 minuten bij het gebruik van CBD olie onder de tong. Het is ook verrassend betaalbaar. Als je de prijs per milligram CBD vergelijkt, is CBD crème meestal een betere keuze.

Qua gebruik verschillen de twee producten een beetje. CBD crème is een product dat je gedurende de dag meerdere keren opnieuw kunt aanbrengen. CBD-olie daarentegen zul je waarschijnlijk maar één keer per dag gebruiken. Wat de nadelen betreft, CBD crème werkt niet zo langdurig als CBD olie. Het zal je sneller helpen, maar de effecten zullen ook sneller verdwijnen. Dus tenzij je een product wilt dat je de hele dag opnieuw moet aanbrengen, is dit misschien niet de ideale keuze voor jou.

CBD-olie tegen angst

CBD olie is een zeer veelzijdig product. Je kunt druppels onder je tong nemen, het met voedsel mengen en het zelfs op je huid aanbrengen. Hoewel het langer duurt dan CBD crème, is het nog steeds een relatief snelwerkende optie – vooral vergeleken met CBD edibles.

CBD olie is ook makkelijker te doseren dan CBD crème, omdat het in een druppelflesje zit. Meestal weet je hoeveel CBD er in één druppel olie zit, maar niet precies hoeveel er in één druppel CBD-crème zit. Dus als je heel precies wilt zijn wanneer je experimenteert met CBD tegen angst, is CBD-olie misschien de juiste keuze voor jou. Wat de nadelen betreft: het duurt langer voordat CBD-olie effect heeft, het is meestal wat duurder en veel mensen houden niet van de sterke smaak.

Wat gebeurt er als ik CBD-crème tegen angst gebruik?

Wanneer je CBD crème op je huid aanbrengt, kunnen de CBD moleculen de endocannabinoïde receptoren bereiken die zich net onder de huid bevinden. Omdat het dezelfde receptoren bereikt als wanneer je CBD olie, CBD edibles of zelfs CBD om te vapen neemt, zijn de effecten zeer vergelijkbaar. Bij het bereiken van de endocannabinoïde receptoren sturen CBD moleculen signalen naar je lichaam die je lichaam en geest kunnen ontspannen en gevoelens van stress kunnen verminderen.

Waar gebruik je CBD-crème tegen angst?

Als je voor het eerst met CBD crème begint, vraag je je misschien af waar je CBD crème tegen angst moet aanbrengen. Er is geen goed of fout antwoord: waar je het ook aanbrengt, de CBD moleculen zullen je receptoren bereiken en een direct effect hebben op je endocannabinoïde systeem. Maar er zijn een paar strategische plekken die je de beste resultaten kunnen geven.

Tempels en voorhoofd

De plekken waar we het meest CBD crème aanraden zijn de slapen en het voorhoofd. Een CBD massagecrème in dit gebied verlicht de spanning die daar kan ontstaan als je gestrest bent. Het versnelt ook het gevoel van het effect in vergelijking met het aanbrengen op andere delen van het lichaam. Tot slot krijg je ook de voordelen van een beetje slaap of gezichtsmassage, waarvan is aangetoond dat het helpt bij angst.

Produkte, die für Sie von Interesse sein könnten

Spanningsgebieden

Als we gestrest of angstig zijn, hebben we de neiging om deze gevoelens op te slaan in ons lichaam in de vorm van spanning. Sommigen van ons hebben gespannen nekken en schouders, anderen voelen het meer in hun heupen en weer anderen in hun buik. Om het meeste uit CBD crème te halen, kan het een goed idee zijn om een bodyscan te doen en op te merken waar je je gespannen voelt. Breng CBD crème aan op deze plek en het zal niet alleen je geest maar ook je lichaam ontspannen.

Verwandte Beiträge

0 0 votes
Article Rating

Napsat komentář

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Willkommen! Bitte verifizieren Sie Ihr Alter, um teilzunehmen Sind Sie 18 Jahre alt oder älter?