Interessante feiten over CBD | CBDsvet.cz
Ihr Warenkorb

Bei einem Einkauf über 85€ – kostenloser Versand

 

 

Meer

Mein Konto
Kontakt

Möchten Sie uns anrufen?

Rufen Sie uns an unter: +420 777 666 651

Soziale Netzwerke

Interessante feiten over CBD

Hören Sie sich den Artikel an:

Wist je dat CBD werd gevonden in de jaren 1940?
CBD werd voor het eerst ontdekt in 1940 en voor het eerst gesynthetiseerd in 1963.
Hoewel er al duizenden jaren bewijs is van menselijke consumptie van cannabis, werd CBD pas geïsoleerd in de jaren 1940, toen het werd ontdekt.
scheikundige Roger Adams, maar de chemische structuur werd pas in 1963 duidelijk gedefinieerd door Raphal Mechoulam.


CBD and Canabiody
CBD is een van de meer dan 60 cannabinoïden die cannabis bevat. We weten allemaal dat CBD en THC verreweg de populairste en meest bestudeerde cannabinoïden zijn, maar er zijn meer dan 60 cannabinoïden in de cannabisplant, wist je dat? Velen van hen zijn in zulke lage hoeveelheden aanwezig dat ze moeilijk te detecteren zijn; moderne wetenschappelijke schattingen schatten het werkelijke aantal ergens tussen de 60 en 113 cannabinoïden.


CBD a být “HIGH”
CBD a být “HIGH” nejde dohromady.
Omdat CBD-olie een interactie aangaat met cannabinoïde receptoren in de hersenen, is het niet helemaal correct om het als niet-pathogeen te omschrijven. Het produceert echter niet het euforische gevoel waar zijn neefje THC zo bekend om staat.


CBD uit bijvoorbeeld industriële hennep is dezelfde verbinding als CBD uit marihuana.
CBD is hetzelfde, ongeacht waar het vandaan komt, of het nu industriële hennep of marihuana is. Sommige henneprassen leveren een hoger percentage THC in vergelijking met CBD en omgekeerd. De 2018 Farm Bill definieert CBD-hennep als hennep met 0,3% of minder THC, wat de CBD-productie beperkt in staten waar marihuana nog steeds illegaal is.

CBD Oil en Hemp Oil zijn niet hetzelfde
Hoewel ze vaak genoeg worden verward, zijn CBD-olie en hennepolie verschillend. Hoewel beide afkomstig zijn van hennep, komt CBD meestal direct van de bloemen of toppen – hoewel hennepplant extracten de hele plant gebruiken. Hennepzaadolie daarentegen is alleen afkomstig van de zaden van de plant en bevat geen cannabinoïden.

Verwandte Beiträge

0 0 votes
Article Rating

Napsat komentář

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Willkommen! Bitte verifizieren Sie Ihr Alter, um teilzunehmen Sind Sie 18 Jahre alt oder älter?