De populairste recepten van CBD | CBDsvet.cz
Ihr Warenkorb

Bei einem Einkauf über 85€ – kostenloser Versand

 

 

Meer

Mein Konto
Kontakt

Möchten Sie uns anrufen?

Rufen Sie uns an unter: +420 777 666 651

Soziale Netzwerke

De populairste recepten van CBD

Hören Sie sich den Artikel an:

CBD hennepmelk

Een van de populairste recepten waarin we CBD-producten gebruiken is hennepmelk. Er is niets ingewikkelds aan de bereiding, dus elke ervaren kok of chef-kok kan het aan. Het basisingrediënt is hennepzaad, wat zorgt voor een heerlijke melk met een ongebruikelijke smaak. Hennepzaad heeft bijvoorbeeld een positief effect op de hersenfunctie, ondersteunt de stofwisseling en beschermt de ontwikkeling van voortplantingsorganen.

De bereiding van hennepmelk is heel eenvoudig. Voor ongeveer 1,5 liter melk heb je 3 tot 4 kopjes water, een half kopje gepelde hennepzaadjes en een paar dadels nodig. Je kunt echter ook een andere zoetstof gebruiken. Laat de zaden eerst 24 uur weken en ververs het water 2 keer per dag met schoon water. Tijd is in dit geval geen factor, omdat de zaden zichzelf uit de verpakking moeten kraken en pellen. Voeg vervolgens de geweekte zaden toe aan de blender, samen met het water en de zoetstof. Zeef na het blenden door een doek en consumeer.

Chocolade brownies met CBD olie

Een ander gerecht dat je gemakkelijk kunt maken zijn pure chocolade brownies. Doe de bloem, cacao, bakpoeder en zout in een kom en meng alles goed door elkaar. Giet vervolgens de CBD-olie, honing en melk in de andere kom. Klop de vloeistof met een mixer met een garde en giet het vervolgens in de eerste kom. Mix het resulterende mengsel nogmaals grondig met de mixer tot er een glad beslag ontstaat.

Je kunt brownies bakken in vrijwel elk blik, maar het is belangrijk om het blik zorgvuldig in te vetten en te bestuiven. Verwarm ondertussen de oven voor op ongeveer 180 °C. Giet de helft van het beslag in de vorm en bestrooi met geraspte chocolade van goede kwaliteit. Giet vervolgens de andere helft van het gladde mengsel in de vorm en druk het plat. Bak ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven.

Pesto voor pasta met hennepzaadjes

Een van de populairste recepten op basis van hennepzaad is pasta pesto. De bereiding is helemaal niet moeilijk, want de heerlijke pesto is in een paar minuten gemaakt. Bereid gewassen basilicum- en selderijblaadjes, voeg ijs toe en mix alles. Voeg dan de hennepzaadjes, geperste knoflook, zout en olijfolie toe. Mix nu opnieuw tot de consistentie van het mengsel optimaal is voor jou. Je kunt de pesto vervolgens niet alleen op pasta gebruiken, maar bijvoorbeeld ook op knapperig geroosterd stokbrood.

Verwandte Beiträge

0 0 votes
Article Rating

Napsat komentář

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Willkommen! Bitte verifizieren Sie Ihr Alter, um teilzunehmen Sind Sie 18 Jahre alt oder älter?