Wat weten wetenschappers over HHC? | CBDsvet.cz
Ihr Warenkorb

Bei einem Einkauf über 85€ – kostenloser Versand

 

 

Meer

Mein Konto
Kontakt

Möchten Sie uns anrufen?

Rufen Sie uns an unter: +420 777 666 651

Soziale Netzwerke

Wat weten wetenschappers over HHC?

Hören Sie sich den Artikel an:

In het algemeen over HHC en de medische omgeving

Hexahydrocannabinol of “HHC” is een cannabinoïde, een natuurlijk voorkomende stof in cannabisplanten. Wetenschappers hebben meer dan 100 cannabinoïden gevonden. De bekendste cannabinoïden zijn Delta-9 THC en cannabidiol (CBD). THC is het ingrediënt in marihuana dat je een goed gevoel geeft. Cannabidiol is een ingrediënt in veel CBD-producten die claimen te helpen bij alles van pijn en pijn tot angst, depressie en slaapproblemen. De FDA heeft geen enkel THC-medicijn goedgekeurd voor gebruik in een medische omgeving.

Er is één CBD-product, Epidiolex, dat door de FDA is goedgekeurd voor gebruik onder medisch toezicht voor de behandeling van aanvallen in beperkte gevallen. Er zijn ook drie synthetische cannabis-gerelateerde producten goedgekeurd door de FDA om misselijkheid, braken en verlies van eetlust te behandelen. Verder is er niet genoeg bewijs om te weten of het gebruik van deze producten veilig is op de lange termijn en of ze doen wat ze zeggen te doen. Cannabinoïden zoals Delta-8 THC en HHC zijn pas sinds kort op de markt. Ze worden gemaakt door te beginnen met THC of een andere cannabinoïde en die een beetje te veranderen in het scheikundelab. Ze hebben geen door de FDA goedgekeurd gebruik. Er is zeer beperkte informatie over hun veiligheid en nut, maar er zijn meldingen van slechte bijwerkingen.

Voel je je “HIGH” na HHC?

Net als THC geeft HHC veel mensen een prettig gevoel als ze het innemen. Maar wat dat gevoel precies is, is moeilijker vast te stellen. Op dit moment. Sommige mensen melden effecten die vergelijkbaar zijn met die van conventionele THC-producten, maar er zijn niet genoeg gegevens om zeker te weten of dat waar is. Er zijn ook niet genoeg gegevens om te weten of het gebruik van HHC slechte bijwerkingen kan hebben of zelfs negatieve effecten op de lange termijn.

Wat zijn de gevaren van cannabinoïden zoals HHC

Er wordt nog steeds onderzoek gedaan naar de mogelijke gevaren van HHC. Maar wetenschappers zijn zich al bewust van de mogelijke problemen die kunnen ontstaan bij het gebruik van cannabinoïden in een omgeving zonder medisch toezicht. Intoxicerende cannabinoïden zoals cannabis kunnen leiden tot problemen zoals:

  • Verminderen het geboortegewicht van je baby als je ze gebruikt tijdens de zwangerschap.
  • Verhoogt het risico op verkeersongevallen
  • Gewoonlijk gebruik kan de groei bemoeilijken, vooral bij adolescenten.
  • Negatieve gevolgen voor relaties en productiviteit thuis, op het werk of op school
  • Hoger risico op letsel bij oudere volwassenen
  • Duizeligheid bij het opstaan, waardoor het risico op flauwvallen en vallen toeneemt.
  • Verhoogd risico op psychische aandoeningen bij sommige mensen

Deskundigen hebben de moeite genomen om te waarschuwen tegen het gebruik van damp om cannabis en aanverwante stoffen te inhaleren. Dit komt deels door bewijs van longschade bij mensen die deze stoffen gebruiken met vape-technologie, maar ook omdat wetenschappers bezig zijn met diepgaand onderzoek. Zelfs bij het door de FDA goedgekeurde medicijn Epidiolex hebben sommige mensen bijwerkingen zoals: diarree, slaperigheid, tekenen van een abnormale leverfunctie, problematische interacties tussen medicijnen. Maar natuurlijk kunnen deze problemen gemakkelijker worden beheerd met een medisch voorgeschreven en zorgvuldig gereguleerd geneesmiddel zoals Epidiolex.

Dit geldt niet voor de meeste cannabis- en cannabinoïdeproducten, waarvan de overgrote meerderheid niet wordt gereguleerd door de FDA. Dit geeft fabrikanten een grote vrijheid in wat ze kunnen beweren over hun producten. Je weet misschien niet eens precies wat het product bevat. In 2017 voerden onderzoekers bijvoorbeeld een gedetailleerd onderzoek uit naar meer dan 80 CBD-producten die online werden verkocht. Ze ontdekten dat meer dan 40% meer van het actieve ingrediënt bevatte dan werd beweerd, en ongeveer een kwart van de producten bevatte minder dan werd beweerd. Maar dat is bij ons niet het geval, je kunt al onze productcertificeringen op onze website vinden.

Waarom nemen mensen HHC?

Hoewel sommigen het voor verschillende medische doeleinden gebruiken, is er tot op heden geen onderzoek dat deze toepassingen ondersteunt. Bovendien gebruiken veel mensen HHC-producten gewoon voor hun natuurlijke effecten.

Verwandte Beiträge

0 0 votes
Article Rating

Napsat komentář

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Willkommen! Bitte verifizieren Sie Ihr Alter, um teilzunehmen Sind Sie 18 Jahre alt oder älter?