Heerlijke CBD thee | CBDsvet.cz
Ihr Warenkorb

Bei einem Einkauf über 85€ – kostenloser Versand

 

 

Meer

Mein Konto
Kontakt

Möchten Sie uns anrufen?

Rufen Sie uns an unter: +420 777 666 651

Soziale Netzwerke

Heerlijke CBD thee

Hören Sie sich den Artikel an:

Thee is al duizenden jaren een van de populairste dranken, zowel vanwege de smaak als vanwege de geneeskrachtige werking. Sommigen drinken het om de symptomen van een verkoudheid te verlichten, terwijl anderen het dagelijks drinken om wakker te worden of te kalmeren. Wat als je je thee nog beter zou kunnen maken met CBD? CBD thee is een van de beste manieren om je dagelijkse dosis cannabidiol binnen te krijgen door het drinken van een kalmerend drankje.

Tips voor het maken van CBD-thee

Er zijn veel manieren om CBD thee. Een optie is om een kant-en-klare thee mixen met CBD die we aanbieden. Andere opties zijn het gebruik van CBD-sticks om thee te zetten of het gebruik van een paar druppels CBD direct in de thee. Als je van thee houdt, is dit ongetwijfeld een van de leukste opties om te genieten van de voordelen van CBD.

CBD biedt op zichzelf al allerlei voordelen. Maar in combinatie met groene, zwarte, hibiscus of andere thee worden de voordelen nog versterkt. CBD thee kan warm of koud gedronken worden, waardoor het het hele jaar door de perfecte drank is.

Zorg ervoor dat de thee heet is

Omdat CBD en andere cannabinoïden veel beter oplossen wanneer ze in een vetbron zijn geïnfuseerd, zijn er enkele nuances waarmee rekening moet worden gehouden bij het maken van CBD-thee. Sommige mensen voegen geïnfuseerde boter of kokosolie toe aan de thee om een vette basis te creëren die de cannabinoïden absorbeert. Anderen kiezen ervoor om CBD olie in reeds gezette thee. Dit zorgt voor een nauwkeurige en efficiënte dosering, zodat elk kopje precies de ervaring biedt die jij wilt.

Het is ook belangrijk om altijd heet water te gebruiken bij het zetten van CBD thee. Warmte is nodig om de heilzame bestanddelen in CBD te activeren. Maar als CBD thee eenmaal gezet is, kan het gekoeld worden of geserveerd worden als ijsthee met ijs.

Recept: Thee met CBD-infusie

Alles wat je nodig hebt om je eigen CBD thee te maken is je favoriete thee, water en de CBD tinctuur die je aan je kopje wilt toevoegen.

Ingrediënten:

  • CBD tinctuur
  • 1 kopje water
  • Theebladeren of theezakje

Procedure:

  • Breng een kopje water aan de kook in een pan of waterkoker.
  • Zodra het water begint te koken, doe je de theeblaadjes of het theezakje erin.
  • Laat 3-5 minuten trekken, afhankelijk van de gebruikte theesoort.
  • Voeg een paar druppels CBD-tinctuur toe.
  • Goed mengen en genieten!

TIP: Maak je kopje CBD thee nog lekkerder door je eigen smaken toe te voegen. Honing, kaneel en andere kruideningrediënten maken de thee nog lekkerder.

Verwandte Beiträge

0 0 votes
Article Rating

Napsat komentář

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Willkommen! Bitte verifizieren Sie Ihr Alter, um teilzunehmen Sind Sie 18 Jahre alt oder älter?