Informace o zpracování osobních údajů | CBDsvet.cz
Naše bestsellery
Naše bestsellery
  1. HQD WAvE jednorázová elektronická cigareta 600 potahů 2.0 ml objem zásobniku HQD WAvE jednorázová elektronická cigareta 600 potahů 2.0 ml objem zásobniku
  2. CBD květy – Blackberry Kush CBD květy – Blackberry Kush
  3. CBD květy AK-47 CBD květy AK-47
  4. CBD květy – Lemon Haze 10g (Sleva 79 kč/g) CBD květy – Lemon Haze 10g (Sleva 79 kč/g)
  5. Předrolovaný CBD joint (Prerolled) Předrolovaný CBD joint (Prerolled)
  6. CBD konopí – Blackberry Kush 10g CBD konopí – Blackberry Kush 10g
  7. CBD květy – Lemon Haze CBD květy – Lemon Haze
  8. Zelený “Green” kratom Zelený “Green” kratom
  9. CBD olej – 20% 10ml <0,2% THC nebo NOVĚ <1% THC CBD olej – 20% 10ml <0,2% THC nebo NOVĚ <1% THC
  10. CBD Orange Gelato LIMITED EDITION Výhodné balení 10g (70Kč/g) CBD Orange Gelato LIMITED EDITION Výhodné balení 10g (70Kč/g)
Váš košík

Při nákupu nad 2000,- doprava zdarma

test

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů – registrace uživatele

  1. Udělujete tímto souhlas společnost CREATIVELAND S.R.O. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou C 290122, Městský soud v Praze, IČ: 06850642 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:
  • jméno a příjmení;
  • e-mailová adresa.
  1. Jméno, příjmení a e-mailovou adresu je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem vytvoření zákaznického profilu.
  2. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu užívání uživatelského profilu a dále po dobu 3 let od posledního přihlášení.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    1. Poskytovatel webhostingu společnost WEDOS Internet, a.s., IČ 28115708, se sídlem Masarykova 1230, Hluboká nad Vltavou, 373 41, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích v oddíle B, vložce 1886.
    2. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.
  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů a právo požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.
100% legální

Naše produkty jsou zcela legální a splňují veškeré požadavky a předpisy platné v zemi, kde jsou nabízeny

Laboratorně testováno

Jsou rovněž pečlivě laboratorně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti.

Certifikace EU

Naše produkty jsou také certifikované Evropskou unií, což zaručuje jejich kvalitu a bezpečnost pro naše zákazníky.

Diskrétní balení

Zásilky balíme diskrétně s ohledem na zachování soukromí našich zákazníků.

Dárek k nákupu

Protože si velmi vážíme vaší přízně, k větším objednávkám přidáváme jako poděkování malý dárek.

Vítejte! Pro vstup ověřte svůj věk Je vám 18 let nebo více?